Sunday, June 19, 2005

MSN Spaces

Contact opnemen met MSN Ondersteuning
Ondersteuning via e-mail
Bedankt om je probleem naar MSN Ondersteuning te verzenden. Je krijgt antwoord binnen 24 uur.
Nummer van je ondersteuningsticket : 195327418
Druk deze pagina af of noteer het nummer van je ondersteuningsticket. Gebruik dit nummer wanneer je contact opneemt met MSN Ondersteuning over dit probleem.

OK MSN - Wat doe jij online Start

Antwoord:

Beste Kee,
Bedankt dat je contact opneemt met MSN Spaces. Het spijt ons dat je problemen ondervindt met het toevoegen van muziek aan MSN Spaces en met je accountgrootte van je Hotmail account.

Als je een afspeellijst wilt uploaden, heb je daarvoor Windows Media Player nodig. Als je de gratis Windows Media Player-software wilt installeren, ga je naar de downloadsite van Windows Media Player: http://www.microsoft.com
1. Klik op het tabblad Muziek. 2. Klik onder Muziektaken op Een afspeellijst uit Windows Media Player kopiëren. 3. Selecteer op de pagina Afspeellijsten van Windows Media Player de afspeellijst die je wilt uploaden. Als er geen afspeellijsten worden weergegeven, raadpleeg je de Help in Windows Media Player voor instructies over het maken van een afspeellijst. 4. Klik op Volgende. 5. Schakel het selectievakje in naast elk nummer dat je in de muzieklijst wilt opnemen. 6. Klik op Kopiëren.

Opmerkingen:
Je kunt maximaal 25 muzieklijsten maken. Elke muzieklijst kan maximaal 100 nummers bevatten. Als deze module niet wordt weergegeven in je Space, kun je deze toevoegen. Zie 'Inhoudsmodules toevoegen of verwijderen' voor meer informatie over het toevoegen van modules.

Voor wat betreft de upgrade naar 250 MB het volgende:
Uiterlijk 31 juli krijgt iedere Hotmail gebruiker 250 MB voor zijn account. Maar let op: eerst ontvangt iedere gebruiker 25MB. Daarna volgt een controleperiode van 30 dagen om misbruik van accounts te voorkomen en te controleren of het om een actief account gaat. Direct na afloop van de 30 dagen wordt je opslagruimte naar 250MB uitgebreid.

We hopen je met deze informatie van dienst te zijn geweest. We streven ernaar om je een betrouwbare en effectieve service te bieden. Mocht je echter verder nog vragen hebben aangaande MSN Spaces, neem dan gerust nogmaals contact met ons op. Je kan ook de on-line help bezoeken op door op ‘Help’ te klikken rechtsboven in je MSN Spaces scherm.
Met vriendelijke groet, Paul MSN Spaces Support Team

--- Original Message ---Sent: Sun Jun 19 04:18:22 PST 2005
Subject: MSN Spaces: Ik wil weten hoe ik iets : Muziek:
internet_jobs@hotmail.com: Naam: kee Volledige gebruikersnaam: internet_jobs@hotmail.com Op welk e-mailadres wil je antwoord ontvangen?: internet_jobs@hotmail.com Geef voor een snelle oplossing zoveel details als mogelijk, zoals de datum en het tijdstip waarop het probleem is opgetreden, een beschrijving van wat je probeerde te doen, gedetailleerde stappen die je hebt doorlopen voordat het probleem ontstond en details over mogelijke foutmeldingen die je hebt ontvangen.:

Pagina [HELP] geeft een blanco scherm; Ik wil weten of ik EIGEN muziek kan Uploaden... en hoe kom ik dan aan de URL? Ik Gebruik GEEN WINMediaPlayer - uit principe Waar is die 250Mb Space????

Frequentie van het probleem::Altijd aanwezig Service: MSN Spaces Type probleem:: Ik wil weten hoe ik iets moet doen. Muziek Anderen Welk besturingssysteem gebruik je?: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows 98; Crazy Browser 1.0.5) Welke browser gebruik je: IE6
-------------
Gezeik....

1 comments:

Blogger kee said...

Microsoft answered that I can forget this,
still no answer from audioblogger.com HEHEHE

8:52 PM, June 22, 2005  

Post a Comment

< Home

© copyright by keesz 2005. All rights reserved. Contact me before republishing.