Wednesday, March 23, 2005

sociaal-democraten zijn would-be liberals

De domheid van het Nederlandse kiezersvolk kan recht evenredig worden afgelezen aan de populariteit van Woutertje Bos.
Alles, maar dan ook Alles wat die man zegt, is voorbereiding op de komende verkiezingen. Alles voorzichtig in het midden houden, niet teveel het cda afvallen, vv te vriend houden... want ja, je zult toch met 1 van de twee in zee moeten.
Het wordt tijd dat ze de PvdA omdopen in Middenstandspartij, en dan moeten ze Doekla Terpstra als leider aanstellen (ook gereformeerd!) - ik voorspel 40 zetels.

Noem mij nou eens EEN (1) PvdA-er die jij zou willen zien als Minister van Sociale Zaken? He? Kun je niet op een naam komen? Ja, dat dacht ik al. Want niemand in die partij mag zijn/haar bek opendoen, partijdiscipline heet dat in Haags jargon. Ze HEBBEN ook niemand meer die Sociaal is. Al niet meer sinds KOK minister van Financien was!

Ik heb ze allemaal uitgekotst: Melkert, nu ook uitgekotst door de Partij, Klaas de Vries, Regent eerste klas, wat een onwijze Sociaal democraat zeg!, Kok, die leugenaar,
Twaalf jaar lang hebben ze de samenleving liberaal gemaakt, dat wil zeggen:
vergeet de onderkant, richt je op Het Midden! Bijstand is SINDS KOK niet meer geindexeerd (inflatie-correctie), en nu klagen de middenstanders en -inkomens, dat ze niet meer 3 x per jaar op vakantie kunnen, dus gaat Bos daar iets aan doen! 200 euro per jaar teruggeven! Aan Jantje Modaal! An me Hoela!
Die vuile NEP-socialisten hebben dit jaar al 450 (Bijz. Bijstand) + 115 (Sociale aktiviteiten) = 565 euro afgepakt! Zaanstad heeft al 60 jaar Sociaal democratische 'bestuurderen' en je ziet het overal om je heen! NEO-Liberals zijn het!
Alles wat een klein beetje SOCIAAL was, is afgebroken!

Als het stemrecht voor vrouwen zou worden afgeschaft, zou Woutertje Bos nog maar 3 zetels overhouden... Want ja, dat lekkere kontje....

0 comments:

Post a Comment

< Home

© copyright by keesz 2005. All rights reserved. Contact me before republishing.